Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.10.2014 22:44 - ЧУЖДЕНЦИ ЩЕ НИ НАЗНАЧАВАТ И МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛЯ!...
Автор: antonchakarov Категория: Политика   
Прочетен: 1585 Коментари: 3 Гласове:
6

Последна промяна: 17.11.2014 13:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Доживяхме да видим и това чудо - да дойде човек от чужбина и да ни назначи...министър-председател! И то след като си имахме такъв мачо за този пост, който отдавна се готвеше да го заеме.
И беше сигурен, че няма никаква конкуренция. Дори определяше и с какъв процент ще спечели изборите. Заявяваше,  че ако има по-малко от 181 депутати, или две трети при общо 240, т. е. такова мнозинство, че да не може никоя партия да му пречи. Но не можахме да разберем какви блаженства беше намислил да ни предостави. А той поведе една депутатска групичка от едва 84 души едва една трета от всички плюс трима. И дума вече не спомена как заплашваше, че ако има по-малко от 121 депутати, ще "захвърли властта", а пък който иска,  да се нагърби да я оправя.
И много скоро забрави с какво ни плашеше, като сега пък измисли някакви други страхотии. Можел да застане начело на властта само при три варианта. въобще не искам да ги обсъждам, защото той както бързо "реди картите", така може и вече да се е отказал от тях или да ги е забравил. Още повече, че още не е изминал първият ден на вариантите за управлението и се оказа, че той е захвърлил идеята с правителство без мнозинство, но с коалиция с Реформаторския блок и е прегърнал  друга форма - с подкрепа, но без " коалиционно споразумение", или нещо подобно, дори обещаваше за компенсация, че ще се откаже да става президент.  Като че ли това му е "в кърпа вързано".
Но  изглежда, че много се съмнява дали с такава форма ще овладее едноличната власт и изведнъж на хоризонта се яви един чужденец.  И то не какъв да е, а председател на ЕНП. И докато се чудехме какъв дерт го е довел тук, той дръпна една такава въодушевена реч какво правителство ни е нужно и че непременно начело трябва да е... кой мислите?  Разбира се Бойко Борисов и само той - никой друг. Докъде я докарахме! Чужденци да ни назначават и министър-председателя...
Този невероятен случай ми напомни за  опита /с "негодни средства" - да използвам термин от наказателното съдопроизводство/ на една юридически неграмотна съдийка от най-ниското съдебно стъпало - Районния съд, да отдели от един иск предявения по него инцидентен установителен иск в друго дело  /нещо, което въобще не е допустимо по ГПК/ ! И има наглостта да ми  "заповяда" да съм пълномощник по това измислено от нея дело, но без да ми е внесла хонорар. Изразих възмущението си, че тя може да  нарежда на чиновничките от съда, но не и на адвокат. Но това не я спря да ме обсипва с определения и разпореждания без всякаква стойност и приключи "успешно" съчиненото дело и то в рекорден срок, рядък за съда - един месец. Не съм чувал  чужденци да назначават министър-председатели дори в страни като Ботсвана и тем подобни, но да ни въвеждат такъв ред на страна в ЕС е обидно. Няма да се изненадам, ако опитът е успешен, президентът ни да го награди с орден "Стара планина". Нали неотдавна награди посланиците на Германия и Франция за "приноса" им в подкрепата им на протестите срещу законното правителство на нашата страна!...

Антон ЧАКЪРОВ
, адвокат       
Стара Загора, 29.10.2014



Гласувай:
6



1. getmans1 - Аз съм известен .... простак но имам ...
29.10.2014 23:45
... въпрос, щом минала година НИ освободихте от НЕГО, защо народа пак ГО избра?
цитирай
2. injir - Защо се учудвате? БГ-то е колония на ...
29.10.2014 23:50
Защо се учудвате? БГ-то е колония на ЕС. ЕНП е пряк ръководен кадър на ЕС. Те казват всичко какво да се прави. Няма национални интереси. Има чужди интереси. Това е.
цитирай
3. getmans1 - 2. injir - Защо се учудвате? БГ-то е колония на ... 29.10 23:50
30.10.2014 02:25
.... Че как да ти го кажа по-тактично, бе приятел, преди 25 години кво бяхме?
КВО?
Получавал си ГАЗ и БЕНЗИН без пари,А помниш ли 1978-9 кОГА СЕ РЕДЯХМЕ ЗА ПАКЕТ РЕБРА, И половинка кайма?
Добре че бяха „мама и тати“ на село, а помниш ли НАЙ-ГОЛЯМАТА ДИСКОТЕКА „българия“

Седнал за компа. и си мислиш че си хванал Бога за .................. да не казвам де, че ма бастисват.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: antonchakarov
Категория: Политика
Прочетен: 298783
Постинги: 134
Коментари: 84
Гласове: 182
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930