Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.08.2014 19:02 - ЧУДО: ОПАСЕН КОМУНИСТ" НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА СЕ ПОКРЪСТИ!?...
Автор: antonchakarov Категория: Политика   
Прочетен: 1031 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
България е страната на чудесата. Последното например е кой застана начело на държавата. След като търпяхме 45 години т. н. комунизъм, после издържаме и  нескончаемия преход още  четвърт век и след като влязохме в Европейския съюз /ЕС/ при демократичните народи,  начело на държавата ни  застана  комунист и то "опасен", както се представи самият той при "отлюспването" му  от майката-кърмилница БСП /бивша БКП/. Май ще трябва  да напуснем ЕС и се присламчим към Куба, Северна Корея и още 2 - 3  от този род.
Много интересно е обаче какви са първите стъпки на "опасния комунист"? Те са никакви. Изразяват се най-вече  няколко дни  в назначаването на заместник-министри. И за  доста от тях се  разбра, че и досега са заемали по няколко високи постове. Дали това се дължи на големите им възможности да уплътняват по 24 часа дневно в работа, или пък да вземат много пари като "наши хора" е отделен въпрос. Но вместо да изясни този въпрос още преди назначаването им  и да назначи други, защото едва ли избранниците са незаменими, Близнашки сега им даде 15 дни да се освободят от множеството постове и то виж, че двумесечният срок на служебния кабинет изтекъл и те не са успели да приложат големите си възможности. Но нищо - нали в сегашния има и от предишния кабинет., а важно е в СV-то да се пише, че лицето е било два пъти министър.
Има обаче и една изява, която няма подходящо обяснение. В краткия период във върховната власт Близнашки вече два пъти беше заедно с патриарха.  Дали е искал прошка от Бога, задето е членувал в атеистична партия, която пращаше агенти по Великден и Коледа да следят кои се молят Богу и да ги разобличат. Или да се покръсти като християнин.
Днес по  Програма "Хоризонт", както е станало традиция, имаше и интервю със съратник на Близнашки какво е направил през това време. А то и при най-добро желание за реклама няма какво да се каже, затова и той дипломатично се измъкна с думите да  изчакаме да минат първите 100 дни на управлението и тогава да се говори. Изглежда,  че  събеседникът,  както  обвиняват професорите, че са разсеяни, е забравил, че този кабинет е назначен за 2 месеца до изборите и още един за избора на нов кабинет.  Така че и да иска да направи нещо, служебният кабинет няма големи възможности. Най-много да се прочуе с това, че иска да вземе заем от 500 милиона, макар опитите в тази насока още преди назначението да бяха порязани.

Антон  ЧАКЪРОВ,  адвокат                
Стара Загора, 15 август 2014



Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: antonchakarov
Категория: Политика
Прочетен: 298898
Постинги: 134
Коментари: 84
Гласове: 182
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930