Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.05.2015 11:19 - ВСИЧКОТО МАРА ВТАСАЛА, САЛ СЕ НЕ СРЕСАЛА!...
Автор: antonchakarov Категория: Политика   
Прочетен: 3566 Коментари: 3 Гласове:
4

Последна промяна: 04.05.2015 20:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В далечния Люксембург, където гостувам за десетина дни, ме изненада гръмовната вест за „интронизацията“ на провалилия се като политически лидер Симеон Сакскобурготски. И даже има снимка на кандидата за интронизация на първа страница, а на следващата се дават подробности. Светият Синод бил решил името на Негово Величество Симеон Втори, цар на българите, да се споменава при богослужения. Идеята била на пловдивския владика Николай. От Синода не казвали имало ли е гласове против, но в. „Труд“ научил, че Калиник Врачански бил несъгласен. Решението било на официалния църковен сайт, но бързо било свалено, защото владиците не били подписали протокола от заседанието. От Синода въпреки това щели да му връчат най-високото църковно отличие - ордена „Св. Иван Рилски“. Отличие щяло да има и за министър-председателя. Първоначално беше писано, че с църковен орден ще бъде удостоен и президентът (той не по-малко от премиера се стреми за такива почести), но изглежда някои го „просветлиха“, че не може Република от десетки години да има и „ЦАР“. Достатъчен беше резилът със стълпотворението от президент, премиер и други „звани“ на премиерата на книгата на бившия финансов министър Симеон Дянков за кризата в Европа (!), но още предъвкваме постната му пица, което предвидих в един постинг. И той, който се заканваше да съди Русия, накрая се настани на нейна издръжка. И дори някои пак го предлагали да управлява финансите ни. И как ще изглеждаме в нормалния свят с президент и цар? Но то не е много страшно – колко други ненормалности съществуват в нашата държава. Някои подмазвачи дори предлагали един от синовете на Сакскобурготски да оглави правителството. Нищо чудно, щом като имало предложение да се назначи гуверньор на БНБ чужденец. Неотдавна премиерът помоли Германия да ни изпрати специалисти за съдебната реформа...
Предполагам, че тази идея на пловдивския владика Николай е с далечната цел той като млад да заеме мястото на патриарха. И сигурно се подгрява и от дейци на вече несъществуващата партия НДСВ и да се върнат в политиката... и субсидирането от бюджета. И разбира се това е добре дошло и за Величеството. Хем да излезе на сцената, независимо, че няма такова право, и по този начин. Други пък предложили някой от синовете му да стане Министър-председател.

Хаджи Антон ЧАКЪРОВ,
адвокат от Стара Загора, Люксембург, 2 май 2015



Гласувай:
5



1. ok3223 - Ега ти и тъпотията
02.05.2015 17:39
Симо ментата ... ЦАР.
И ще ни оправи отново вече петилетка.
Натиска се катъра му с катър за "статус", за почетна издръжка,
пенсия ЗА ЗАСЛУГИ КЪМ ТОЗИ ДЕТО КЛАТИ ДЪРВЕТАТА.
Нагло копеле.
Или е малоумен, или сите нас, народо ни прави на малоумни.
цитирай
2. bulgarinut57 - ВСИЧКОТО МАРА ВТАСАЛА, САЛ и се НаСРаЛА !
03.05.2015 11:10
Г-н Чакъров,
Надниквайки под прокъсаното шапито на политическия цирк у нас,
веднага се набива на очи посредствеността на клоуните-марионетки.
Може би най-смешният от всички е този на който сте посветили постинга си,
но и най-алчният и прозрачен агент на КГБ. http://iankov.blogspot.com/2008/02/blog-post_14.html

Неговото появяване на манежа не бе случайно !
Веднага след Иван Костов - най-секретния, най-верния и най-хитрия агент на КГБ, този който проправи пъртината на имперските интереси на россия. 38. bulgarinut57 - 26.04 19:18
http://vencivaleri1951.blog.bg/politika/2015/04/23/na-kakvo-se-radvat-quot-kniazete-mishkini-quot-u-nas.1356126

В днешните опити да избутат отново в полезрението на приматизираните електорални единици лицето С.С. и то чрез една от послушниците на московията - Б.П.Ц. (!), има дълбок подтекст - символично и фактически да се демонстрират росските имперски интереси над БЪЛГАРИЯ !

От датата 09.09.44г. до ден-днешен, „промяната” е само в смяната на „табелките”.


.
цитирай
3. christotamarin - Не се поддавайте на конспиративни теории ..
03.05.2015 15:12
Моля Ви се, не се поддавайте на конспиративни теории. Човешките страсти и човешката глупост са по-добро обяснение на събитията.

Ясно е, че пловдивският владика дядо Николай е решил да трупа точки за патриарх. Поради това проявява първо религиозен фанатизъм, и като следствие фанатичен монархизъм. Един Бог на небето - един Цар на Земята (е, поне не нашето малко парче от нея). Ами сравнете с фанатиците от ислямска държава - и те си искат халиф - Божи наместник на земята.

Дядо Николай е по-млад от мене, ама ако доживея да стане патриарх, то аз ставам униат.

цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: antonchakarov
Категория: Политика
Прочетен: 298494
Постинги: 134
Коментари: 84
Гласове: 182
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930